Over ons

Huisdieren betekenen zó enorm veel voor ons. Ze zijn onze altijd blije vriend, onze trouwe kameraad, onze liefste, grappigste en eigenwijze makker. Een hond, een kat, een konijn of een vogel. Een mooie vacht of prachtige kleuren. Het maakt niet uit wat het is, ze horen erbij, ze horen bij ons. Wij kennen die liefde voor dieren als geen ander. Een huisdier moet gezond zijn en zich happy voelen. Daarom zijn wij er voor het geluk en de gezondheid van het dier. Dat vinden wij het belangrijkst.

De behandeling die uw dier nodig heeft

Omdat ons het welzijn van uw dier zo aan het hart gaat, willen wij het de behandeling kunnen geven die het nodig heeft. Daarom investeren wij steeds in de laatste stand van de techniek en hebben wij de nieuwste apparatuur in huis. Wij kunnen dan ook het hele proces in de praktijk uitvoeren: van onderzoek tot behandeling.

Eerlijk naar uw huisdier en naar u

Als baas en eigenaar kunt u er altijd op vertrouwen dat wij een eerlijk advies geven. Daarbij stellen wij onszelf altijd de vraag: ‘Wat zouden wij doen als het ons eigen huisdier was?’. Zijn er meer behandelmogelijkheden van uw huisdier, dan vertellen wij van elke behandeling de voor- en nadelen. Zo kunt u een goede keuze maken en de juiste beslissing nemen. Voor uw huisdier en uzelf.

Onze praktijk

Een fijne sfeer en ruimte voor mens en dier. Ruimte om goed je werk te doen, rustig te zitten, alle privacy om je verhaal te doen en ruimte om bij te komen van een ingreep. Dat vinden we belangrijk.
We hebben onze praktijk dan ook zo ingedeeld dat we alles zo goed en prettig mogelijk kunnen doen. Zo hebben we:

  • een aantal spreekkamers en behandelkamers
  • een opnamekamer
  • een uitslaapkamer
  • een röntgenkamer
  • 2 operatiekamers
  • een kamer voor de tandheelkundige zorg
  • een laboratorium
  • een euthanasiekamer

Bij onze praktijk hebben we een eigen parkeerplaats. U kunt dus altijd met uw huisdier naast de deur parkeren.

Onze mensen

Denis Gardeniers, dierenarts, werkt samen met 5 paraveterinairen: Inge, Josan, Hilde, Marianne en Loes. Samen zorgen wij ervoor dat uw huisdier de behandeling krijgt die het verdient.

Jeanine Gardeniers

Ik ben Jeanine Gardeniers (schoonzus van) 42 jaar jong, getrouwd en moeder van Mex en Mila! Dierenmama van 2 honden, 2 katten, 3 konijnen en een aantal kipjes! Ik ben met dieren opgegroeid en in mijn ogen zijn zij het puurste wat er is… Na 10 jaar een eigen bedrijf te hebben gerund, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds 1 oktober ben ik ondersteuning komen bieden als praktijk manager. Met veel passie en liefde voor dieren en ons team voel ik me als een vis in het water in deze praktijk.

Jeanine Gardeniers 700x700px

Soumaya Oueslati

Ik ben Soumaya Oueslati 23 jaar, en werk met veel plezier als paraveterinair bij dac… Gardeniers. Ik heb me gespecialiseerd in het reinigen van gebitten van honden en katten. Veel baasjes weten niet hoe belangrijk een goed gebit is voor dieren en ik vind het belangrijk bij te dragen aan een goede gezondheid. Daarnaast help ik graag bij het revalideren van de dieren, daar zijn veel mogelijkheden voor en die ben ik aan het onderzoeken. Zelf hen ik een teckel en een paard, als ik niet op de praktijk ben, kan je me vinden op stal!

Soumaya Oueslati 700x700px

Sabrina Lemmens

Mijn naam is Sabrina Lemmens. Ik heb na 23 jaar nog steeds de passie die je nodig hebt in dit vak. Door mijn enorme positieve energie maak ik mijn lieve collega’s soms een beetje gek. Ze zeggen vaak ‘rustig wervelstorm’ of ‘heb je je valium al gehad?’. Ik ben spontaan en ga graag aar de Thermeae in mijn vrije tijd. Verder heb Ik een zoon van 13 jaar en ik ga heel graag veel uit eten. Zelf heb ik 4 katten in mijn huishouden, genaamd Emmy, Snoezie, Mauw en Mika. Ik heb deze baan gekozen omdat dieren onvoorwaardelijke liefde geven en ze kunnen je niet mentaal kwetsen.

Sabrina Lemmens 700x700px

Iza Luijten

Mijn naam is Iza Luijten, ik ben 22 en heb in juni 2023 de bachelor diergeneeskunde in Utrecht afgerond. Voordat ik met de master diergeneeskunde verder ga heb ik besloten om een tussenjaar te nemen. Om in de tussentijd wat meer ervaring op te doen werk ik nu als dierenartsassistente hier bij dierenartsencentrum Gardeniers. Dit bevalt erg goed, en ik leer ontzettend veel leuke nieuwe dingen. Hoewel ik bijna alle diersoorten superleuk vind, ligt mijn passie met name bij wilde dieren. Ik hoop dan ook na mijn opleiding misschien te kunnen gaan werken als wildlife dierenarts. Maar voorlopig zit ik hier nog wel goed :)

Iza Luijten 700x700px

Monique van Helden

Mijn naam is Monique van Helden en ik ben altijd gek geweest op dieren. Als kind heb ik mijn ouders stapelgek gemaakt met mijn gezeur om een hond en een pony, die ik niet kreeg. Het gevolg was dat ik alle honden in de buurt uitliet, ponys en paarden van andere mensen verzorgde en uiteindelijk dan toch een poes kreeg van mijn ouders (ook heel leuk). Omdat ik heel graag wilde weten hoe dieren in elkaar zitten, ben ik een biologische studie gaan volgen, waarna ik in een laboratorium heb gewerkt. Daarnaast vind ik het ook leuk om kennis te delen, dus de leraren opleiding volgde en heb ik biologieles gegeven op een middelbare school. Nu werk ik bij dierenartsen centrum Gardeniers als dierenartsassistent. Hier combineer ik mijn kennis van en liefde voor dieren met het contact met de baasjes, voor mij de ideale combinatie! Weetje: Zodra het kon, heb ik zelf een paard gekocht, kippen, cavia’s en konijnen gehouden en heb ik nu ook twee honden: Caleb en Zorro!

Monique van Helden 700x700px